2 |
Część II - Rozbiór półtuszy wieprzowej
|
08/11/2006
|
Administrator |
79188 |
3 |
Część III - Usuwanie kości z szynki, czyli trybowanie
|
05/11/2006
|
Administrator |
49031 |
4 |
Część IV - Podział mięśni szynki na wędzonki
|
08/11/2006
|
Administrator |
71728 |
6 |
Część V - Wykrawanie schabu
|
05/11/2006
|
Administrator |
31137 |
7 |
Część VI - Wykrawanie i rozbiór łopatki
|
05/11/2006
|
Administrator |
28719 |
8 |
Część VII - Wędzonki: peklowanie, wędzenie i gotowanie
|
14/11/2006
|
Administrator |
312851 |
9 |
Część VIII - Produkcja kiełbasy
|
18/11/2006
|
Administrator |
184577 |
11 |
Część XI - Poszczególne fazy wędzenia wędzonek
|
31/01/2007
|
Administrator |
82421 |
12 |
Część XII - Poszczególne fazy wędzenia kiełbasy
|
04/02/2007
|
Administrator |
101777 |