Wędliny Domowe
AKADEMIA Dziadka
Wyświetl: 
# Tytuł artykułu Data Autor Odsłony
1 Część I - Ubój świniaka. 05/11/2006   Administrator 111394
2 Część II - Rozbiór półtuszy wieprzowej 08/11/2006   Administrator 79188
3 Część III - Usuwanie kości z szynki, czyli trybowanie 05/11/2006   Administrator 49031
4 Część IV - Podział mięśni szynki na wędzonki 08/11/2006   Administrator 71728
5 Część IX - Boczek nadziewany farszem z kiełbasy i polędwiczkami wp. 25/11/2006   Administrator 43667
6 Część V - Wykrawanie schabu 05/11/2006   Administrator 31137
7 Część VI - Wykrawanie i rozbiór łopatki 05/11/2006   Administrator 28719
8 Część VII - Wędzonki: peklowanie, wędzenie i gotowanie 14/11/2006   Administrator 312851
9 Część VIII - Produkcja kiełbasy 18/11/2006   Administrator 184577
10 Część X - Podrobowe - kaszanka, pasztetowa, salceson i smarówka ze skwarków. 26/11/2006   Administrator 114074
11 Część XI - Poszczególne fazy wędzenia wędzonek 31/01/2007   Administrator 82421
12 Część XII - Poszczególne fazy wędzenia kiełbasy 04/02/2007   Administrator 101777